Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Merry Christmas!!!!!

Σας καλησπερίζω όλους με χριστουγεννιάτικη διάθεση! Η εβδομάδα κύλησε με πολύ τρέξιμο, αφού όλοι έτρεχαν να πάρουν μέλι για μελομακάρονα και για γλυκά! Δεν εξυπηρετηθήκατε όλοι όσον αφορά το μέλι, γιατί δυστυχώς σε κάποιες λαϊκές είχε τελειώσει το απόθεμα μετά από κάποια ώρα, αλλά αυτή την εβδομάδα ελπίζω να ανταποδώσω για την καθυστέρηση στα γλυκά σας!!!
Στο Σταυρό Χαλκιδικής, όπως και στα Νέα Βρασνά γίνονται αυτές τις ημέρες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις..έχουν στηθεί σπιτάκια με διαφορετικά προϊόντα και για κάθε μέρα έχει προγραμματιστεί και μία εκδήλωση! Ξεκινήσαμε λοιπόν και εμείς με τον χριστουγεννιάτικο πάγκο μας στο Σταυρό και στα Νέα Βρασνά και ιδού ένα πρώτο αποτέλεσμα:
μέλι, μελισσοκέρι, πρόπολη, κεραλοιφές, σαπούνια, γύρη - όλα μεσα σε έναν πάγκο!

Τα σαπουνάκια όλα που βλέπετε ανέλαβε να τα φτιάξει η μητέρα μου τις τελευταίες ημέρες έκτακτα για το ''χριστουγεννιάτικο χωριό''! Παρ'όλα αυτά δεν μας έκανε την τιμή να συμμετέχει στις φωτογραφίες! Σύντομα θα σας δείξω και τους άλλους πάγκους και τα προϊόντα τους!
Καλό βράδυ φίλοι μου!

4 σχόλια:

  1. Hello - I have been introduced to you by Olympia as she was interested in the little bee chalet that I have introduced to my garden. I am now following you.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hallo! Thank you, i saw your bee construction! It is very elegant and stylish for your garden, but where do you put the combs?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλη και γλυκια να είναι η χρονια σου σαν το μελι σου πολλα φιλακια απο μενα και πολλα χαμογελα να εχεις και να σκορπας σου ευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή